Dronebeelden

Dronevideo's westland

Wil je dronebeelden laten maken voor jouw video? Of wil je een compleet gemonteerde dronevideo? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vanuit het Westland kunnen wij jouw verhaal vertalen naar een video met dronebeelden om jouw verhaal nog meer dynamiek te geven.

Opgericht in De Lier

Waarom Green Visuals?

Wij zijn al jaren actief in de dronewereld en zijn altijd up-to-date als het gaat om drones. We hebben drone projecten gedaan voor (inter)nationale bedrijven zoals de Action en IDTV, maar ook voor lokalere Westlandse bedrijven, zoals bijvoorbeeld dronefotografie voor Verboon Maasland.
Heb je een videograaf nodig die met beide voeten op de grond blijft staan en jouw verhaal perfect vastlegt? Neem dan gerust contact met ons op.

Geboren en getogen in De Lier

Een Westlands team

Als twee Westlandse ondernemers weten wij als geen ander hoe we jouw verhaal op de juiste manier naar voren kunnen brengen. Heb je een goed idee maar weet je niet precies hoe je deze moet uitwerken? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan kunnen we samen sparren om jouw idee tot een mooi verhaal uit te werken.


Dennis Volkering & Jelle Gardien - Green Visuals