Green Visuals IDTV+

PWN - Spraakwater

2021

In deze driedelige serie, gemaakt door IDTV, wordt uitgelegd hoe PWN drinkwater in Noord-Holland in het verleden, heden en de toekomst realiseert. In deze serie heeft Green Visuals de dronebeelden verzorgd.

Onze taken:

  • Drone

Meer over dit project

Wie is de klant?

PWN, wat staat voor Puur Water en Natuur, levert drinkwater aan meer dan een miljoen klanten in Noord Holland. Naast het leveren van drinkwater, zuiveren ze ook het oppervlaktewater naar drinkwater. Ook zijn ze beheerder van de Noord-Hollandse duinen waarbij ze de flora en fauna beschermen.

De producent, IDTV, is een Nederlandse productiemaatschappij. Ze zijn onder andere bekend van programma's als "Wie is de mol?", De Verraders en Lingo. Naast televisieprogramma's produceren ze ook hoogwaardige content voor bedrijven en merken onder IDTV+.

Case

PWN wilde voor hun eigen medewerkers en hun bezoekerscentra verschillende podcast uitzendingen maken, met daarbij een drietal video's. Voor de realisatie van deze serie heeft PWN IDTV+ ingeschakeld.

Onze rol

Wij zijn door IDTV+ benaderd om de dronebeelden te realiseren voor de video's voor PWN. We hebben uiteindelijk voor alle drie de video-afleveringen dronebeelden gemaakt.

Resultaat

Uiteindelijk zijn er door IDTV+ drie verschillende video's gerealiseerd voor PWN, waarin onze dronebeelden gebruikt zijn. In sommige video's werden animaties over de dronebeelden heen gelegd, waarin bijvoorbeeld duidelijk uitgelegd werd hoe waterleidingen lopen. Deze video's worden intern bij PWN gebruikt.


IDTV+ PWN - Puur water en natuur