Green Visuals 't Heijdse Vismaatjeskoor

't Heijdse Vismaatjeskoor

2018

De wens van 't Heijdse vismaatjeskoor was een eenvoudig te onderhouden website. Green Visuals heeft daarom een website gerealiseerd die zo eenvoudig mogelijk te bewerken is.

Onze taken:

  • Website
  • Webdesign

Met behulp van:

  • WordPress
Bekijk website
Heijdsevismaatjeskoor Desktop Heijdsevismaatjeskoor Pixel2 Heijdsevismaatjeskoor Ipad 75

Meer over dit project

Wie is de klant?

't Heijdse vismaatjeskoor is een koor in Ter Heijde, gelegen aan het strand nabij Monster. Het koor bestaat uit ongeveer 80 zangers en zangeressen.

Het koor is in het bezit van een eigen muziekinstallatie en verzorgt optredens in onder andere zorgcentra, festivals, jubileums en dorpsfeesten. Ook heeft 't Heijdse Vismaatjeskoor een jaarlijks terugkerend meezingconcert in "De Wielepet" in Monster.

Case

De wens van 't Heijdse Vismaatjeskoor was een eenvoudige en veilige website. Het eenvoudige onderhoud van de website stond centraal. Hun huidige website was lastig te onderhouden en daarnaast ook zeer slecht beveiligd.

Resultaat

Uiteindelijk heeft Green Visuals een website gerealiseerd waarbij de inhoud eenvoudig te bewerken is. Naast teksten en afbeeldingen is het ook mogelijk om fotogalerijen en optredens aan te passen. Door gebruik te maken van de nieuwste versie van Wordpress (inclusief extra beveiligings-plugins) is de website bovenal goed beveiligd.

Heijdsevismaatjeskoor Mockup 3