Green Visuals Hogeschool Inholland

Post-hbo opleiding muziek

2022

Voor Hogeschool Inholland hebben we een promotievideo gemaakt. Deze promotievideo is voor de post-hbo opleiding Vakspecialist muziek en legt uit wat de post-hbo opleiding precies inhoudt en wat je hiervan kunt verwachten.

Onze taken:

  • Filmen
  • Edit

Meer over dit project

Wie is de klant?

Inholland is een hogeschool met meerdere locaties in Nederland. Op de locatie in Den Haag worden meerdere opleidingen gegeven, waaronder de opleiding Leraar Basisonderwijs. Onder de naam Inholland Academy kan je vervolgens post-hbo opleidingen volgen, waaronder de post-hbo opleiding vakspecialist muziek.

Case

Om de post-hbo opleiding vakspecialist muziek duidelijk uit te leggen, is gevraagd om een promovideo te maken waarin de opleiding uitgelegd wordt en wat je er van kunt verwachten.

Onze rol

We hebben de complete video van het begin tot het eind verzorgd. Dit houdt in dat we begonnen zijn met het creëren van een script. Dit script hebben we gebruikt om verschillende interviews af te nemen met zowel twee docenten als een student. Deze interviews zijn gebruikt als voice-over van de video. Samen met de beelden van een gemiddelde les is dit uiteindelijk gemonteerd tot een promovideo.

Resultaat

De promovideo wordt gebruikt op de website van Inholland. De video is daarnaast ook los geüpload op YouTube.

Promovideo Inholland Vakspecialist Muziek