Green Visuals I Care Producties

Cycle for Plan NL

2021

Voor een promovideo voor Cycle for Plan NL, geproduceerd door ICP, hebben wij de dronebeelden mogen verzorgen. Een greep van de gemaakte drone video's is in deze video samengebracht.

Onze taken:

  • Drone

Meer over dit project

Wie is de klant?

Plan International is een organisatie die streeft naar gelijke kansen voor jongens en meisjes over de hele wereld. Zo beschermen ze onder andere meisjes tegen de gevaren van bijvoorbeeld kindhuwelijken en strijden ze voor betere rechten voor meisjes. Plan International zorgt daarom bijvoorbeeld dat kinderen naar school kunnen en schoon drinkwater hebben.

Case

Plan NL heeft een evenement georganiseerd waarbij fietsroutes gereden kunnen worden door heel Nederland, genaamd Cycle for Plan NL. Hiermee wordt geld ingezameld voor meisjes over de hele wereld die worden gedwongen om te trouwen. De slogan luidt daarom ook; "Fiets kindhuwelijken de wereld uit!"

Onze rol

Plan International heeft I Care Producties (ICP) ingeschakeld om een promovideo te maken voor dit evenement. Wij zijn door I Care Producties benaderd om hier de dronebeelden voor te verzorgen.

Resultaat

Onze dronebeelden zijn uiteindelijk gebruikt in de promovideo voor het evenement en de dankvideo voor sponsoren.


Icp Promo Plannl